Test cu noul smart cabrio mhd

Masina din acest test drive se numeste asemenea predecesorilor sai fortwo si este de fapt primul facelift operat modelului lansat in anul 2007.

Fata de acela noul fortwo 2012 este o masina citadina care a ajuns la maturitate prin simplu fapt ca de oriunde privim un smart vedem peste un deceniu de evolutie, si nu in ultimul rand vedem dorinta celor de la Mercedes de a tine in viata acest brand in ciuda unui nivel al vanzarilor nu foarte bun pe piete emergente precum cea din Romania.

Noul smart fortwo 2012

Noi cei de la TesteAuto intelegem ce inseamna sa promovezi o marca si sustinem efortul lui Mercedes Romania prin simplu fapt ca nu uitam marca smart. In urma cu trei ani testam in premiera noul pe atunci fortwo cabrio pe o distanta foarte mare de peste 700 de km in mediul extraurban.

Experienta noastra cu micutul fortwo avea sa lege o prietenie trainica pentru simplu fapt ca am mers cu smart-ul acolo unde el nu a fost conceput sa mearga, si nu doar ca a trecut cu brio toate testele noastre ci pur si simplu avea sa demonstreze si o reala latura de fun car.

fortwo cabrio mhd 2012

Pentru a intelege mai bine evolutia marcii smart trebuie neaparat sa conducem in paralel atat un smart city din prima generatie cat si acest fortwo mhd 2012.

La prima vedere daca ne uitam la masina din exterior nu observam foarte multe schimbari, insa odata urcati la volan suntem complesiti de schimbarile reale ale lui smart.

Daca la prima generatie interiorul era cu adevarat spartan acum avem de aface cu o masina premium prin simplu fapt ca noul smart fortwo 2012 are o noua plansa de bord care integreaza pana si un sistem de navigatie cu ecran touch screen in consola centrala.

Comenzile instalatiei de aer conditionat sunt amplasate in partea superioara a plansei de bord si sunt extrem de usor de folosit. Spatiul interior a crescut considerabil fata de cel al masinii mai vechi, acum pana si cei care au o statura impozanta au loc fara probleme in smart.

Pasagerul din dreapta are scaunul amplasat mai in spate datorita podelei masinii care este mai evidenta partea din dreapta. Soferul are un scaun confortabil iar vizibilitatea in mediul urban este una dintre cele mai bune de la o masina moderna.

De vina este si parbrizul destul de mare si oglinzile retrovizoare de mari dimensiuni…..

CITESTE MAI MULTE AICI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s