Test cu Renault Megane Olympic 2012

Masina din acest test drive se numeste Renault Megane Olympic si este de fapt o editie speciala dedicata Jocurilor Olimpice unde sportivii din Romania au reusit sa castige foarte multe medalii la diferite probe.

Ce este de fapt un Megane Olympic 2012?

In mare parte daca ne uitam la componenta tehnica aceasta masina nu difera foarte mult de una de mare serie insa sa conduci o masina olimpica care a fost oferita si sportivilor este o onoare. Noul Megane Olympic este o compacta facelift 2012 care ofera clientului de la noi din tara un nivel de echipare complet.

De fapt standard masina vine echipata cu cele mai importante dotari pentru a creste gradul de confort oferit pasagerilor precum o instalatie de aer conditionat automata cu doua zone sau o suspensie sport.

La interior masinile olimpice din gama Megane vin echipate din fabrica cu o placuta metalica care te anunta ca esti la volanul unui editii speciale si mai ales ce numar are masina ta. Modelul de fata avea numarul 001 asa cum bine-i sta unui olimpic. Se pare ca numerele urmatoare au fost oferite sportivilor, insa cine suntem noi sa amintim acest detaliu.

Interior

Fata de un Megane de mare serie aceasta editie speciale are un interior usor modificat repectiv tapiteria este unica pentru Megane Olympic unde cusaturile sunt de culoare albastra asemenea centurilor de siguranta.

Plansa de bord are toate elemente posibile in echipare de fabrica respectiv instalatia de aer conditionat automata si un sistem de stabilitate ESP, senzori de parcare sau un sistem de navigatie Top Tom.

Confortul oferit de interiorul unui Megane atinge cote inalte si datorita faptului ca modelul de fata este de fapt un Megane facelift 2012 sau Collection 2012, fapt care aduce in premiera noi materiale mult mai placute la atingere.

Calitativ plansa de bord este realizata din spuma poliuretanica care nu se prezinta cu nimic mai prejos decat cea a unui sa zicem VW Golf VI, Ford Focus sau Opel Astra 2012.

Citeste test-ul complet AICI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.