Ford Ranger castiga titul de pickup-ul al anului 2013

Ford a primit recent pentru noua generatie de masini utilitare Ranger titlul de Pick Up of the year 2012.

In total masina americanilor a primit un punctaj maxim de 47 puncte atat la capitolul performante, calitate de fabricatie sau de ce nu siguranta.

Spunem siguranta deoarece noul Ranger este primul astfel de model care primeste din partea organismului continental EuroNCAP 5 stele de siguranta.

Locul secund in aceasta competitie a fost ocupat de modelul Isuzu D-Max si VW Amarok. ambele masini noi care dispun de transmisii integrale eficiente si de motorizari diesel puternice.

Paul Randle, directorul divizie Ford Masini Comerciale in Europa a declarat ca noul Ranger este o masina completa din toate punctele de vedere insa este o adevarata realizare pentru inginerii Ford Australia de a dezvolta primul pick up care sa primeasca un punctaj maxim la capitolul siguranta.

Un alt motiv este si gama foarte mare de motorizari diesel care porneste de la micutul 2.4 litri si care poate sa ajunga la un 3.2 litri de 200 CP, motoare mult mai puternice decat ceea ce ofera concurenta din Europa.

Ford Ranger dispune de un discount interesant chiar si pentru clientii din Romania, iar pentru cei persoane juridice Ford Romania ofera un nou serviciu de vanzari flote.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.