Ce ziceti de noul Cadillac ATS 2012? Test Drive cu singurul concurent al noului BMW Seria 3

Test cu noul Cadillac ATS 2.0 Turbo 276 CP 4x4 in Europa

Pentru a face fata unei concurente foarte bune Cadillac a dezvoltat o noua masina de clasa medie, masina care nu doar trebuie sa concureze modelul Mercedes Clasa C in SUA, ci chiar si noul BMW Seria 3 in Europa.

Rezultatul unei investitii tehnologice foarte laborioase a dat nastere la noul Cadillac ATS, berlina medie din segmentul premium care de aceasta data ofera performante de top chiar si atunci cand ne uitam comparativ la modelele germane.

Evolutia Cadillac BLS AST

Daca in trecut Cadillac a comercializat cu oarecare succes in Europa modelul BLS, acum germanii se prezinta cu produse noi extrem de avansate tehnologic si care sunt comercializate cu succes in Europa si datorita unei reputatii mari.

Sa cumperi un BMW Seria 3 sau un Mercedes Clasa C nu mai reprezinta demult o problema pentru clientul european deoarece acesta este sigur ca va cumpara unul dintre cele doua. Singurele diferente se observa la capitolul motorizari si echipamente standard.

Cel de-al treilea teuton, Audi A4 se prezinta in aceasta lupta cu o masina mare, luxoasa si performanta insa care dispune de un design considerat de unii realmente banal, fiind clasat astfel pe locul trei cand vorbim de Mercedes, BMW si Audi.

Modelul predecesor in gama Cadilllac Europe s-a numit de fapt BLS si nu era decat un Saab 9-3 realizat in Suedia, masina care la baza era bazata exclusiv pe un model mai vechi Opel Vectra C.

Gama de motorizari a cuprins propulsoare pe benzina V6 turbo made in Australia si un diesel de 1.9 litri realizat de italienii de la Fiat. Acesta a fost si cel mai vandut BLS in Europa de vest.

Revolutia ATS vine in Europa

Mult trambitatul ATS nu este doar un produs de marketing din partea celor de la Cadillac deoarece a fost conceput in Europa pentru a concura modelele concurente enumerate mai sus. Acest lucru inseamna ca sasiul a fost setat de pilotii marcii pe circuitul de la Nurbigring si trenul de rulare este acum la nivelul europenilor.

CITESTE TESTUL COMPLET AICI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.