Cum facem o asigurare RCA online?

cum-realizez-o-asigurare-tip-rca-online-romasig-54733De multe ori am fost pusi in situatia cand pur si simplu asigurarea auto RCA a expirat, moment cand a trebuit sa alergam pentru a realiza fizic aceasta asigurare.

Ei bine de ceva vreme in Romania exista si modalitatea de a realiza o asigurare RCA online. modalitate care este mult mai facila pentru utilizator.

Pentru a vedea cum se poate realiza o asemenea asigurare am decis sa intrebam compania Romasig.

Vezi care sunt pasii de urmat pentru o asigurare RCA online:

1

Introduceti datele din talon in formularul de comanda si compara tarifele RCA 2013 de la cele mai importante 12 societati de asigurare care conteaza.

Aici sa completati toate campurile si sa nu omiteti informatii (vechimea permisului de conducere, bugetar, numar de daune provocate in anul anterior) ce pot fi importante pentru obtinerea de la asiguratori a unor reduceri la tarifele RCA.

2

Apasa butonul COMANDA ACUM! si „alege asigurarea potrivita” pentru autoturismul tau.

3

Completeaza datele despre asigurat(din talon) si alege modalitatea de livrare&plata.Puteti opta pentru a plati cash la livrarea politei RCA sau online cu cardul.

Stabiliti detaliile de livrare precum adresa si intervalul orar pentru a primi asigurarea RCA in original. Platile online efectuate cu cardul se realizeaza in conditii de securitate maxima fiind procesate de Mobilpay.

4

Confirma telefonic datele introduse in formularul de comanda. Comanda dumneavoastra va fi preluata si verificata in scurt timp de un operator si veti fi contactat pentru a confirma datele introduse, pretul si detaliie de livrare.

5

Nu mai ramane decat sa asteptati curierul si sa achiti polita in cazul in care nu ai platit deja online cu cardul.

VEZI CAT COSTA UN RCA ONLINE PENTRU MASINA TA!


Ce este asigurarea obligatorie RCA?

Asigurarea RCA este o asigurare prin care terții prejudiciați în urma unui accident auto, produs din vina conducătorului auto asigurat, primesc despăgubiri pentru daunele materiale și/sau decesul ori vătămările corporale suferite.

Persoana vinovată de producerea accidentului nu poate beneficia de despăgubiripentru vehiculul său în baza propriei polițe de asigurare RCA. Daunele produse propriului vehicul pot fi despăgubite în baza unei polițe de asigurare facultativă de avarii și furt tip CASCO.

Prin urmare, asigurarea RCA este foarte importantă, și în același timp obligatorie, chiar și în cazul în care proprietarul unui vehicul are deja încheiată o asigurare tip CASCO.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s