Test cu noua Toyota Aygo 2014- Aygo II vine sa concureze VW up si Skoda Citigo

Masina din acest test drive nu este una scumpa, ci una care se adreseaza unei clientele dedicata mediului urban.

Primul test drive cu noua Toyota Aygo II 2014-Made in Europe with pride

La prima vedere nimeni nu ar vrea o masina de dimensiuni foarte mici, insa daca traiesti intr-un oras extrem de aglomerat cum este Capitala Romania nu mai poti trece cu vederea aceasta clasa de automobile.

Avantajele unei masini de talie mini sunt evidente atunci cand vrei sa parchezi in Bucuresti in zona centrala, sau chiar si atunci cand te intorci acasa intr-un cartier clasic ticsit de mii de masini parcate fiecare unde a gasit un loc.

Noua Toyota Aygo testata de echipa Autolatest este un astfel de automobil dedicat 100% mediului urban unde o caroserie mare nu reprezinta nici un avantaj, iar raza de bracaj incredibil de mica a lui Aygo reprezinta inca un avantaj important atunci cand vrem sa parcam in locurile prea inguste pentru o masina de clasa compacta sau medie.

AYGO II ESTE INCA O REUSITA TOYOTA EUROPE!


Numele de Aygo a luat nastere in urma cu 9 ani cand Toyota si PSA ( Peugeot-Citroen) au dat nastere fabricii TPCA din Kolin Republica Ceha. De atunci si pana in prezent cei trei au produs sute de mii de exemplare din modelele Aygo, C1 si 107, dovedind astfel atat italienilor cat si germanilor ca o asemenea alianta reprezinta un pas important in dominarea categorica a unui segment dedicat.

Primul Aygo testat de echipa Autolatest AICI, insa si fratiorul sau C1AICI au reprezentat o generatie de masini care avea sa schimbe complet imaginea segmentului micro cars din Europa pentru ca aveau sa aduca multa tehnologie, siguranta si nu in ultimul rand un pret de achizitie mic clientilor care nu aveau de ales decat o masina second hand.

 

CITESTE MAI MULTE AICI!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.