Test cu noul Citroen C-Elysee 1.6 HDi un adevarat Logan II killer!

Masina din acest test drive este relativ putin cunoscuta in Romania pentru ca piata de aici este dominta autoritar de modelul Logan.

Test drive cu noul Citroen C-Elysse un real concurent pentru Dacia Logan II 2014

Toate bune si frumoase, insa nu putem sa nu tinem cont de faptul ca francezii de la PSA au dezvoltat in urma cu mai bine de un an o masina dedicata a concura cu miticul model romanesc Dacia Logan.

Pentru a vedea care sunt avantajele si evident si dezavantajele am decis sa testam cea mai bine echipata versiune a modelului Citroen C-Elysse, o masina construita pe baza tehnica a lui Peugeot 301.

Despre acesta din urma am spus ca este indiscutabil un model care concureaza fara egal Dacia Logan, insa fratiorul sau C-Elysse este o versiunea premium care se adreseaza celor care doresc nu doar o masina low-cost, ci una cu un pachet de echipamente standard peste media clasei.

CUM SE CONDUCE UN C-ELYSSE?

Aici trebuie sa spunem ca francezii au optat pentru un tren de rulare extrem de comfortabil atunci cand mergem peste drumurile clasice cu denivelari din Romania, modelul de fata fiind chiar mai bine adaptat unul parcus in afara sosele decat modelul Logan II.


Masina romaneasca are acum o garda la sol mai mica in compratie cu prima generatie, iar noul Citroen se observa pozitionat intr-un segment de berline cu reale capacitati si in afara soselei.

 CITESTE MAI MULTE AICI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.