Cea mai buna scoala de soferi pentru categoria B, C+E si A este Scoala TEO 2015

De fiecare data cand trebuie sa alegem o scoala de soferi ne confruntam cu o sumedenie de nume, unele mari si unele complet anonmie.

Ei bine dupa mai bine de 15 ani de experienta in domeniu echipa Autolatest a ajuns la concluzia ca singura scoala de soferi care merita laude in Romania ramane ca si in anii precedenti celebra Scoala Teo.

Aceasta a demonstrat ca este in pas cu piata auto din Romania si a fost prima care a implementat in parcul sau auto masini cu transmisie automata de ultima generatie.

In cadrul Scolii TEO poti conduce atat noua Dacia Logan II cat si modele precum Mercedes Clasa C sau SUV-uri precum Hyundai Santa Fe.

Activitatea scolii se desfasoara in cele 9 puncte de lucru, repartizate in fiecare sector al capitalei. Acestea dispun si de sali de legislatie rutieradotate corespunzator si conduse de profesori cu experienta, care va vor ajuta sa deprindeti cunostintele teoretice necesare oricarui conducator auto.

Scoala de soferi TEO este pregatita de asemenea sa faca fata si modificarilor legislative anuntate in perioada imediat urmatoare, care vor impune testarea teoretica pe calculator, achizitionand in acest sens un set de PC-uri care sa corespunda acestor cerinte.

Vezi oferta SCOALA TEO AICI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.