Primul test drive cu noua Mazda 6 facelift 2015! SkyActiv-D 2.2 CD175 AT Revolution Top

Mazda a dovedit cu noua sa gama de automobile Mazda 3 sau CX-3 ca este un constructor de automobile cu reale pretentii premium.

De fapt evolutia marcii Mazda este complet atipica in comparatie cu cea a marcilor japoneze precum Nissan sau Toyota.

Nissan a devenit o marca cu produse europenizate pentru ca aici se fabrica majoritatea modelelor, iar motorizarile diesel sunt 100% franceze.

De partea cealalta Toyota ramane cel mai mare constructor de automobile din lume, gama sa pentru Europa realizata aici avand motorizari diesel semnate de BMW.

Ultimul, insa cu siguranta nu si cel din urma este Mazda, un fabricant de automobile exclusiv in uzinele din Japonia care are o alta filosofie de a realiza masini. Cei de la Mazda sunt capabil sa-si realizeze singuri toate motorizarile, iar toate masinile sunt construite doar in uzinele din Japonia unde lucreaza doar muncitori japonezi.

Noua gandire tehnica Mazda transpusa in realitate sub forma Skyactiv reprezinta un refuz clar al trend-ului de Downsizing, adica Mazda nu renunta la motoarele cu cilindree mare aspirate.

Noi cei de la Autolatest trebuie sa tinem partea celor de la Mazda pentru ca motoarele de cilindree mica turbo nu au cum sa benefecieze de o viata lunga.

PRIMUL TEST CU NOUA MAZDA 6 FACELIFT 2015


Cea mai mare masina din gama Mazda se numeste 6 si reprezinta fara doar si poate cea mai buna masina a japonezilor.

Atat din punct de vedere al dotarilor cat si a calitatii de fabricatie noua Mazda 6 poate sa fie considerata o masina premium.

CAROSERIE


Actuala generatie Mazda 6 ramane una dintre cele mai mari masini din clasa medie comercializata in Europa. Cu o lungime de 4865 mm noul 6 se apropie de marimea unei masini de clasa mare precum BMW Seria 5 sau Volvo S80, detaliu care aduce mari avantaje japonezului.

Primul este fara doar si poate un habitaclu mai spatios decat cel gasit la VW Passat sau Opel Insignia. Locul in spate este foarte bun si la nivelul genunchilor, detaliu din ce in ce mai greu de gasit pe o masina de clasa medie europena.

Pentru cei care vor un portbagaj cat mai mare Mazda este pozitionata foarte bine cu o capacitate de 489 litri.

CALITATE DE FABRICATIE MADE IN JAPAN


Noua Mazda 6 este construita conform mentaliatii japoneze, adica materiale de buna calitate pentru calitatea perceputa si o calitate de fabricatie best in class.

Conform testelor de fiabilitate masinile Mazda au ocupat pozitii fruntase, iar modelul 6 este fara doar si poate cea mai buna masina produsa de japonezi.

CUM SE COMPORTA NOUL 6 PE SOSEA?

CITESTE MAI MULTE AICI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.