Primul test de consum cu noua generatie Hyundai Elantra 1.6 CRDI de 136 CP Highway 2017

Test Drive de consum cu noul Hyundai Elantra 1.6 CRDI de 136 CP Highway 2017! O berlina care sfideaza Skoda Octavia

Spunem o masina care sfideaza modelul Octavia de la Skoda pentru ca aceasta are multe de aratat si putina lume stie de aceste avantaje.

Test Drive de consum cu noul Hyundai Elantra 1.6 CRDI de 136 CP Highway 2017! O berlina care sfideaza Skoda Octavia

Noi in Romania suntem asa cum bine stie toata lumea fani masini de factura germana, chiar daca marca Skoda nu este o marca germana sau produce masini in Germania.

De fapt, in realitate nici chiar Volkswagen sau Opel nu prea mai produc masini de volum in Germania pentru ca acestia au multe fabrici in Europa de Est care produc modelele de volum mult apreciate de catre clientii din Romania.

DE CE ELANTRA SI DE CE HYUNDAI?

Daca puneam aceasta intrebare in urma cu 10 ani toata lumea radea cu siguranta cand vorbeam de grupul Hyundai-KIA, masini fabricate in exclusivitate in Coreea de Sud.

Acum in anul 2017 nici un constructor de automobile european nu mai rade cand aducem in discutie marcile din Coreea, lucru datorat nu imaginii Hyundai sau KIA ci produselor lor care au demonstrat ca sunt in multe categorii mai bune decat cele europene cu brand-uri de prestigiu.

Si da spunem Elantra de la Hyundai pentru ca acest model este unul mondial, adica se produce in aceeasi forma atat pentru piata din Asia, pentru piata din SUA sau cea din Europa.

Acest detaliu ne permite fara doar si poate sa comparam aceasta Elantra de ultima generatie cu noua Skoda Octavia care recent a primit la randul sau un facelift discutabil din punct de vedere optic.

CUM MERGE ELANTRA IN COMPARATIE CU OCTAVIA?

Inca din primii km am fost placut surprinsi de motorizarea 1.6 CRDI de ultima generatie care dezvolta o putere maxima de 136 CP, motor mult mai puternic decat clasicul 1.6 TDI al celor de la Skoda care oricum urmeaza sa fie scos din gama pentru ca nu corespunde normelor de poluare conform ultimelor teste.

 

CITESTE MAI MULTE AICI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s